Ronnie Weegink

Ronnie Weegink

Fruit voor jouw personeel in Hengelo en omgeving

Regel vers fruit voor het personeel op jouw kantoor in de omgeving van Hengelo. Na een lange vergadering is een verfrissend tussendoortje ideaal, voordat je je weer op de rest van het werk stort. Vooral bij de energiedips rond 11.00 uur en rond 15.00 uur is vers fruit voor op de werkvloer een goed idee. Pak een appel of een ander lekker stuk vers fruit op jouw kantoor in Hengelo en omgeving. Ook zijn snacktomaatjes of -komkommers perfecte gezonde snacks. Ontdek de mogelijkheden voor vers fruit voor het personeel van jouw onderneming in Hengelo, Twente en de omgeving Achterhoek. 


Steun een gezonde levensstijl door fruit te regelen voor je personeel in Hengelo

Met het werkfruit van Ronnie Weegink staat er elke week een mand met vers fruit klaar op jouw kantoor in Hengelo. Fruit voor op de werkvloer is fijn wanneer je bezig bent met het aanhouden van een gezonde levensstijl. Fruit zit boordevol vitamines en zorgt ervoor dat je fit en gezond blijft. Voor je het weet staat jouw personeel in Hengelo en omgeving te springen voor weer een nieuwe mand vers fruit van de beste kwaliteit. Die kwaliteit van het vers fruit halen we altijd van regionale telers. Dat betekent dat al onze fruit- en groentesoorten uit Nederland komen, bijvoorbeeld van Kwekerij Verhagen. 


Creëer een goede sfeer op het kantoor met fruit voor op de werkvloer

Een werkgever die gezonde tussendoortjes aanbiedt voor op de werkvloer, zoals een mand vol met vers fruit, heeft het beste voor met zijn of haar personeel. Het regelen van fruit voor het personeel van jouw onderneming in Hengelo resulteert in een goede sfeer en beleving op de werkvloer. Daarnaast verbetert fruit op het kantoor de vitaliteit op de werkvloer en levert het positieve energie op om weer aan de slag te gaan.


Ronnie: ”Meestal neem ik dezelfde route, maar ik was iets later, ongeveer 10 minuten. Ik werd gelijk aangesproken, wat fijn dat je er bent, we waren ongerust of je wel kwam. Dat is wel een moment van waardering”!


VRAAG nu EEN ProefpakkET AAN!

Verrassing!

          Wij houden van verrassingen! Dat betekent bijvoorbeeld dat er regelmatig seizoensfruit in de manden terecht komt. Bijvoorbeeld kersen, druiven of aardbeien. Maar ook een avocado. Daar hoef je niet om te vragen. 

Standaard kun je in onze fruitmanden de volgende stukken fruit tegenkomen. 
 Appel   Peer   Mandarijn
 Sinaasappel   Banaan

Voordelen van werkfruit voor de werkgever

 Hogere arbeidstevredenheid bij de werknemers

 Beter imago: gezond bedrijf

 Minder verloop/ verzuim

 Betere werksfeer: goed uitgebalanceerd bloedsuikerspiegel kan leiden tot meer productiviteit

 Draagt bij aan het "gezondheidsbewustzijn" van medewerkers

 Fruit op het werk is fiscaal onbelast (Belastingdienst 20.2.3)

Voordelen van werkfruit voor de werknemer

 Gezond snoepen en snacken

 Goed voor de lijn

 Een fit en gezond gevoel, dus plezierig werken

 Een extraatje van het bedrijf

 Stimuleren van gezonde leefstijl

Afbeelding

Afbeelding

De herkomst van het fruit voor op de werkvloer

Sommige fruitsoorten zijn lekkerder wanneer ze geteeld worden in het land waar ze van nature groeien, zoals 'Navel-late'-sinaasappelen. Deze heerlijke handsinaasappels voor het personeel op het kantoor bij jou in Hengelo, komen uit Spanje. Hier worden ze geoogst op de zuidhelling in het gebied tussen Gandía - Elche. De combinatie van de Spaanse zon met de koude nachten zorgt voor een heerlijke smaak. De sinaasappels worden dagelijks vers aangeleverd in Nederland, waardoor jij verzekerd bent van vers fruit voor op de werkvloer. Ook de populaire 'Tang Gold'-mandarijnen komen uit Spanje. De familie Aranda in de provincie Valencia telen deze mandarijnen met een intense kleur, smaak en geur. Lekkerdere en betere mandarijnen bestaan niet! Ervaar nu ook zelf de heerlijke smaak van ons vers fruit voor op de werkvloer!

Hoe gaat het te werk?

Wanneer je wekelijks fruit bestelt voor jouw personeel, dan is de bezorging in Hengelo en omgeving gratis. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vers fruit voor op de werkvloer en bespreken samen met jou alles wat er komt kijken bij het leveren. Denk bijvoorbeeld aan het bespreken van jouw wensen, de fruitmix voor op het werk en de bezorgdag. Deze afspraken leggen we vast. Laat het ons weten wanneer er veranderingen voorkomen door een paar dagen van tevoren een e-mail te sturen. Is er een collega ziek? Als je fruit bestelt voor het personeel van jouw kantoor of onderneming in de omgeving van Hengelo, dan leveren wij fruitmanden voor ‘beterschap’ en ‘felicitaties’ gratis.


Neem contact met ons op om vers fruit te regelen voor op het kantoor in Hengelo

Ronnie komt het fruit zelf bij jou op kantoor bezorgen in regio Twente, zoals Hengelo, Oldenzaal, Delden en Borne. Er staan fruitmanden op locatie en die vullen we ter plekke. Heb je vragen over vers fruit voor op de werkvloer of op jouw kantoor in de omgeving van Hengelo? Wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 074-2427654 of stuur een e-mail naar info@ronnieweegink.nl.


Afbeelding