Ronnie Weegink

Ronnie Weegink

fruitmanden

Origineel, leuk en gezond!

Geef je familie, vrienden of relaties eens een fruitmand! Een origineel, leuk en gezond cadeau! Wij bezorgen de fruitmanden in de regio van Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Delden en Borne. Een fruitmand hoeft natuurlijk niet alleen als iemand wat extra vitamines nodig heeft bij ziekte. Ook op een verjaardag, jubileum, geboorte of zomaar kunnen wij wat leuks verzorgen. 

Voor onze fruitmanden gebruiken wij eerste klas producten. Ze worden creatief opgemaakt en zijn natuurlijk boordevol vitaminen en smaak. Een lust voor het oog!

De fruitmanden zijn bij ons verkrijgbaar vanaf € 22,50.

We besteden er graag wat extra aandacht aan, dus wel graag even van te voren bestellen. Zo hebben wij de tijd om jouw fruitmand mooi op te maken.

Fruitmanden bezorgen wij in hengelo voor € 5,00; tot 20 km daarbuiten voor € 8,50

Bestel online in onze shop →

Stel zelf een fruitmand samen voor diegene die wel wat extra vitamines kan gebruiken!

Afbeelding

Een (on)gezond cadeau

Standaard fruitmanden kunnen wij vullen met diverse soorten fruit en bijvoorbeeld een fles multivitamine sap. Maar wij maken alle fruitmanden persoonlijk op, niks is te gek. 

Dus vul die gezonde fruitmand met noten, chocolade, wijn, bier, bedenk het maar. Dat kan een jarige job vast waarderen! Of bijvoorbeeld een leuke knuffel erbij voor een pasgeboren baby. Verse noten met of zonder zout zijn ook een leuke toevoeging. 

Online bestellen

Let op; geef in het opmerkingen veld aan of je een kaartje in de fruitmand wilt en welke tekst hierop moet komen te staan.


Bestel online in onze shop →

​​​​​​​ Afbeelding