Ronnie Weegink

Ronnie Weegink

Fruitmix op het werk in Hengelo

 Gezond snoepen en snacken             Goed voor de lijn             Een fit en gezond gevoel, dus plezierig werken

Ronnie Weegink is gespecialiseerd in het leveren van een fruitmix op het werk bij jou in Hengelo en omgeving. Een mand met verschillende soorten vers fruit voor op kantoor of op de werkvloer draagt bij aan een gezonde levensstijl voor jouw werknemers. Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact. Ontdek de voordelen van een fruitmix op het werk, geleverd vanuit Hengelo in heel Twente. 


Bent u benieuwd naar de voordelen?

Bel ons op voor meer informatie! →

WIJ LEVEREN IN DE OMGEVING TWENTE, ZOALS OLDENZAAL, ENSCHEDE, HENGELO EN BORNE

Afbeelding

Bespreek samen met ons de ideale fruitmix voor op het werk bij jou in Hengelo

Vers fruit is de ideale snack voor jouw werknemers. Het zorgt voor meer energie en het draagt bij aan de gezondheid en de fitheid van je personeel. Uiteindelijk leidt een fruitmix bij jou op het werk of op het kantoor in Hengelo dus tot minder ziekteverzuim. Bespreek met ons jouw wensen en kom samen met ons tot een goede oplossing voor het leveren van vers bedrijfsfruit


Bestel vandaag nog jouw verse fruitmand voor op kantoor

Plaats je bestelling het liefst een paar dagen van tevoren. Op die manier kunnen we de kwaliteit van de fruitmix bij jou op het werk in Twente, zoals in Hengelo, Oldenzaal, Delden of Borne, waarborgen. Heb je een vraag over onze werkwijze of over ons bedrijf? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Je kunt een e-mail sturen naar info@ronnieweegink.nl of bel naar 074-2427654. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier.


Bestel online in onze shop →

Afbeelding