Ronnie Weegink

Ronnie Weegink

Vitaliteit op de werkvloer in regio Hengelo of Oldenzaal

 Gezond snoepen en snacken             Goed voor de lijn             Een fit en gezond gevoel, dus plezierig werken

Vers fruit geeft een boost aan de vitaliteit op de werkvloer van jouw onderneming uit Hengelo, Oldenzaal of elders in de omgeving. Ronnie Weegink is specialist op het gebied van verse fruitmanden voor op de werkvloer of op kantoor. Ontdek de voordelen van het stimuleren van de vitaliteit van jouw werknemers door vers fruit aan te bieden op de werkvloer in Hengelo, Oldenzaal en omgeving. Wij leveren fruit van de beste kwaliteit door heel Twente.


Bent u benieuwd naar de voordelen?

Bel ons op voor meer informatie! →

WIJ LEVEREN IN DE OMGEVING TWENTE, ZOALS OLDENZAAL, ENSCHEDE, HENGELO EN BORNE

Afbeelding

Stimuleer de vitaliteit op de werkvloer in Hengelo en Oldenzaal met vers fruit

Als leverancier in vers fruit uit Hengelo, Oldenzaal en omstreken vinden wij het belangrijk dat werkgevers er alles aan doen om de vitaliteit op de werkvloer te verbeteren. Zo laat jij aan jouw werknemers zien dat je hen steunt in het leiden van een gezonde levensstijl. Onze fruitmanden zijn van de hoogste kwaliteit en zitten boordevol vitamines. Een stuk fruit als gezond tussendoortje zal positieve invloed hebben op de algehele werksfeer en een energieboost geven aan jouw medewerkers, zeker tijdens de energiedipjes rond 11.00 uur en 15.00 uur. 

Bestel vandaag nog een fruitmand voor op het kantoor

Schakel ons bedrijf in om de vitaliteit op de werkvloer te stimuleren met vers fruit van de beste kwaliteit in regio Hengelo, Oldenzaal en omstreken. Gun je medewerkers een lekkere snack op het werk en ontdek de vele voordelen van het aanbieden van vers fruit op het werk in regio Oldenzaal. Bestel jouw fruitmix vandaag nog online. Wil je meer informatie over bedrijfsfruit? Neem contact met ons op en we helpen je zo spoedig mogelijk verder. Stuur een e-mail naar info@ronnieweegink.nl of bel naar 074-2427654.


Bestel online in onze shop →

Afbeelding